Rekonstrüktif Cerrahi
BAŞ - BOYUN
01
Baş ve Boyun Kanseri
Bu kanser grubunun içerisinde plastik cerrahinin tedavi ettiği örnekler olarak deri kanserleri, dil kanserleri, dudak kanserleri, göz kapağı kanserleri ve tükürük bezi kanserleri sayılabilir.
02
Yüz Felci
Tedavi, hasarın derecesine ve altta yatan nedenlere bağlı olarak değişir ve genellikle yüz kaslarının işlevini iyileştirmeye ve sinir hasarını azaltmaya yöneliktir.
03
Orthogonik Çene Cerrahisi
Çene kemiğinin pozisyonundaki anormallikleri düzelten cerrahi bir işlemdir. Bu tür cerrahi genellikle, çene kemiğinin yanlış hizalanması nedeniyle ortaya çıkan işlevsel ve estetik sorunları gidermek için yapılır.
MEME
01
Kanser Cerrahisi Sonrası Meme Protezi
Meme kanseri nedeniyle mastektomi geçiren hastalarda, estetik ve işlevsel amaçlarla yapılan bir cerrahi prosedürdür.
02
Flep ile Meme Rekonstrüksiyonu (DIEP)
Bu ameliyat, meme kanseri tedavisi gören hastalarda mastektomi sonrası yeni meme yapımında yaygın olarak tercih edilen bir tür mikrocerrahi prosedürdür.
GÖVDE
01
Cilt Kanserleri
Cilt kanserleri, deri hücrelerinin anormal ve kontrolsüz bir şekilde büyümesi sonucu oluşan tümörlerdir.
02
Yanık ve Yara İzleri
Yanık ve yara izi revizyonu, cildin doğal dengesini yeniden oluşturarak izin görünümünü azaltmayı ve hastanın estetik ve fonksiyonel memnuniyetini artırmayı hedefler.
03
Doku Kayıpları
Doku kayıplarının doku nakilleri ile tedavisi, kaybedilen veya hasar gören dokuların yerine vücudun başka yerlerinden yeni doku yerleştirilmesi işlemidir.
04
Lenfödem
Lenfödemin cerrahi tedavisi, vücutta lenf sıvısının birikmesinin tedavi edilmesine yöneliktir.
05
Kronik Yaralar, Geçmiş Yara İzleri, Ameliyat İzleri, Diyabetik Yaralar ve Lenfödem
Uygulanan cerrahi müdahaleler, iyileşme sürecini hızlandırır, komplikasyonları önler ve hastaların kozmetik kaygılarını giderir.
Sorularınız mı var?
Email: info@drsemihbaghaki.com